Uporaba sodobnih spletnih omrežij in informacij za učinkovitejše delo izobraževalcev odraslih

Sodobna spletna omrežja niso samo področje za zabavo, ampak jih lahko dobro izkoristimo tudi v izobraževanju odraslih, kjer jih lahko uporabimo pri pridobivanju prepoznavnosti naše ustanove, reklamiranju naših dejavnosti, uveljavljanju in dviganju naše blagovne znamke oz. imena naše ustanove na področju izobraževanja odraslih, izvajanju izobraževanj, kot podporo oz. zmanjševanju občutka oddaljenosti med izobraževalno ustanovo in udeleženci izobraževanj na daljavo, itd.

Kako pa lahko postanemo bolj učinkoviti pri iskanju informacij? Ali lahko do informacij pridemo tudi brez iskalnikov, npr. v družabnih omrežjih, e-gradivih, digitalnih knjižnicah? Kako pri iskanju skrbimo za svojo varnost in varnost naših osebnih podatkov? Katere kriterije za preverjanje verodostojnosti podatkov lahko uporabimo? Kako upoštevamo avtorske pravice in kako navajamo vire? Kako se sami lotimo zbiranja informacij (anketni sistemi)?

Na ta in še druga vprašanja bomo odgovorili s praktičnimi primeri na naši e-delavnici, ki bo potekala 15., 19., 22. in 26.marca 2021.

Delavnico izvajamo v okviru ESS projekta "Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda v obdobju od 2018 do 2022".

VSA PROSTA MESTA SO ŽE ZASEDENA!
 

Trajanje: 16 pedagoških ur
Število točk: 1
Kotizacija: /
Rok za prijavo: 09. marec 2021
Kontaktna oseba: Mateja Maver (01/5842 586, mateja.maver@acs.si)