Prijava ali registracija

Za programe usposabljanja oz. spopolnjevanja, na katere se prijavljate, potrebujemo vaše osebne podatke. Uporabljeni bodo za izdajo potrdil, poročanje financerjem, pošiljanju obvestil o spremembah izobraževanja, informiranju o aktualnih izobraževanjih in za vodenje različnih evidenc.

V skladu s slovensko zakonodajo (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ter Politiko zasebnosti, bomo vaše osebne podatke uporabljali v razvojno in znanstveno–raziskovalne namene in bodo obdelani v anonimizirani obliki, iz katere identiteta posameznika ne bo razvidna.

Vse o varovanju osebnih podatkov, njihovi hrambi in načinu obdelave lahko preberete v Izjavi o varstvu osebnih podatkov. Registrirani uporabniki dostopate do svojih osebnih podatkov v svojem profilu v rubriki Moji podatki na portalu Moj ACS spopolnjevanje, za posodabljanje le-teh pa skrbite sami.

Uporabnika osebnih podatkov sta Andragoški center Republike Slovenije ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Upravljavec osebnih podatkov je: Andragoški center Republike Slovenije, Ulica Ambrožiča Novljana 5, Ljubljana, Tel: 01 5842 560, e-pošta: info@acs.si.

Prijavi se

Še niste prijavljeni v portal
MOJ ACS SPOPOLNJEVANJE?